Mans mīlulis

Konta un datu dzēšana

Lietotnē:

  1. Iestatījumi → Dzēst kontu.
  2. Ja mājsaimniecībā ir arī citi locekļi un tā pieder tev, izvēlies, kam to nodot.
  3. Apstiprini ar paroli un pieskaries Ieplānot konta dzēšanu.

Konts un dati tiek dzēsti pēc 30 dienām. Līdz tam vari pieteikties un dzēšanu atcelt (Iestatījumi → Dzēst kontu → Atcelt dzēšanu). Kamēr dzēšana ieplānota, paziņojumi un e-pasta kopsavilkumi netiek sūtīti. Par pieprasījumu, atcelšanu un dzēšanu saņemsi e-pastu.

Bez lietotnes (piemēram, ja tā vairs nav instalēta): uzraksti no sava konta e-pasta adreses uz support@mansmilulis.skesters.com ar tēmu „Dzēst kontu”. Pārbaudīsim, ka vēstule ir no konta adreses, ieplānosim dzēšanu un atbildēsim. Konts un dati tiek dzēsti pēc 30 dienām, tāpat kā lietotnē.

Kas tiek dzēsts

Kas paliek

Abonements netiek atcelts automātiski. Pirms konta dzēšanas atcel to Google Play: Play veikals → Profils → Maksājumi un abonementi → Abonementi.